Pioneer All-in-one huren

De All-in-ones van Pioneer zijn ontworpen om thuis perfect je set te kunnen voorbereiden om in de club op een CDJ set te gaan draaien Z.e bevatten dan ook alle essentiële functies die de NXS2 serie heeft. Ze werken volledig autonoom met één of twee USB sticks, maar kunnen ook met Rekordbox DJ als controller worden gebruikt. Opnemen is heel gemakkelijk, want op het tweede USB slot kan je direct op stick gaan opnemen!

PIONEER OPUS-QUAD

De OPUS-QUAD brengt een geheel vernieuwende benadering van dj-apparatuur naar voren, waarbij ontwerp en bespeelbaarheid naadloos samenkomen. Deze innovatieve toepassing maakt het draaien van muziek niet alleen eleganter, maar vergroot ook de impact van de muziek op de ruimte, waardoor het publiek een compleet nieuwe ervaring beleeft.
 
Met zijn matzwarte afwerking en aardekleurige sleuven aan de voor- en zijkanten, past de OPUS-QUAD perfect in elke omgeving. Het ergonomische ontwerp, met een helling van 5 graden en afgeronde voorkant, maakt het comfortabel om je handen erop te laten rusten. De golven en textuur op de buiten- en bovenkant van de jogs voegen niet alleen een esthetisch element toe, maar zorgen ook voor meer grip, waardoor je met vertrouwen kunt spelen en het beste van jezelf kunt geven om je publiek te inspireren.
 
De OPUS-QUAD biedt onafhankelijk afspelen op 4 decks, waardoor veelzijdige dj-optredens mogelijk zijn. Dit betekent dat je 4 nummers gelijktijdig op 4 verschillende decks kunt afspelen, nummers van tevoren kunt voorbereiden of één deck vrij kunt houden voor verzoeknummers om direct in je set te integreren, alles met slechts één apparaat. Je kunt ook elk deck een andere kleur geven, wat overeenkomt met de verlichting van de jogringen, waardoor je altijd weet welk deck je bedient.
 
Met geavanceerde effecten op de OPUS-QUAD kun je eenvoudig textuur toevoegen en je geluid personaliseren met Beat FX. Met het XY-Pad kun je moeiteloos functies zoals FX Bank bedienen en het gewenste kanaal selecteren. Door aanpassingen te maken op respectievelijk de X- en Y-as van het pad, kun je Beat FX-parameters en de cut-offfrequentie van de filter aansturen, waardoor je effecten kunt mengen. Met de populaire Smooth Echo activeer je een echo-effect door een toegewezen fader of knop te gebruiken.
 
De OPUS-QUAD is compatibel met plug-and-play voor rekordbox Performance-modus en Serato DJ Pro, waardoor het aansluiten op je pc/Mac en het gebruik van een van deze applicaties eenvoudig is (geen licentie of abonnement vereist). Als je met rekordbox werkt, kun je ook verbinding maken met de rekordbox mobiele app voor iOS/Android.
Huur de Pioneer OPus-quad

PIONEER XDJ-XZ

Met de Pioneer XDJ-XZ heb je toegang tot een mixersectie die bijna identiek is aan de DJM serie van Pioneer. De Pioneer XDJ-XZ beschikt over vier kanalen, waarvan je kanalen 1 en 2 rechtstreeks kunt gebruiken via USB of Rekordbox of Serato. Kanalen 3 en 4 kunnen worden gebruikt om muziek rechtstreeks vanuit Rekordbox of Serato af te spelen, maar ook om externe bronnen zoals CDJ's of draaitafels aan te sluiten.

Op de achterkant van de Pioneer XDJ-XZ vind je Pro DJ Link-poorten, waarmee je CDJ's op kanalen 3 en 4 kunt synchroniseren met je andere tracks. Ook biedt de Pioneer XDJ-XZ dezelfde 14 Beat FX (inclusief X-Pad) en 6 Sound Color FX als de DJM-900NXS2. Daarnaast zijn er activatieknoppen voor Master EQ, een functie die misschien bekend voorkomt van de DJM-1000.
De Pioneer XDJ-XZ is uitgerust met dezelfde jogs als de CDJ-2000NXS2, inclusief jog adjust om de gevoeligheid van de jogs aan te passen. Deze jogs hebben ook een full-color on-jog display waarop je direct de belangrijkste trackinformatie kunt aflezen. De track search knoppen nu op de vertrouwde plek vanuit de CDJ serie te vinden, en beschik je ook over een Loop Cutter.

Daarnaast kun je met de Pioneer XDJ-XZ de master output aanpassen met een 3-bands equalizer voor de Master Out. Zo kun je het geluid naar wens afstemmen, zelfs wanneer je op locatie draait en afhankelijk bent van de daar beschikbare instellingen.

Voor beide microfoonaansluitingen biedt de Pioneer XDJ-XZ nu een 3-bands EQ! Ook heeft de Pioneer XDJ-XZ een Feedback Reducer om rondzingen te minimaliseren.

Via het display heb je toegang tot een scala aan geavanceerde instellingen, waarmee je bijvoorbeeld (cross)fadercurves kunt aanpassen, autoplay kunt inschakelen, EQ-curves kunt instellen, een peak limiter kunt activeren, en meer.

Huur de Pioneer XDJ-XZ
Populaire Keuze

Standalone Controllers

Pioneer XDJ-XZ

 100,00

DJ Set Pioneer XDJ-XZ Deze all-in-one set van Pioneer XDJ-XZ is een veelzijdige alles-in-één DJ-set die ontworpen is voor professionele DJ’s en enthousiaste muziekliefhebbers. Deze krachtige DJ-controller combineert de functionaliteit van CDJ-decks en een DJM-mixer in één compacte unit, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel ervaren DJ’s als nieuwkomers in de scene. Je [...]

Standalone Controllers

Pioneer OPUS-QUAD

 140,00

De OPUS-QUAD is de nieuwste all-in-one controller van Pioneer. Deze controller heeft een 10,1-inch touchscreen in huis waarmee je altijd overzicht houdt op je tracks. De 4 spelers in 1 controller geeft de mogelijkheid om een mix compleet te maken. Wat deze all-in-one controller zo uniek maakt is de ‘zone’ functie. Hiermee wordt het mogelijk [...]