Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk hieronder of deze ertussen staat. Zo niet? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers en zij helpen je graag verder.

Welke betaalmethode accepteren jullie?

Te gek dat je iets wilt huren! Je hebt de mogelijkheid om te betalen via iDeal, of het bedrag over te maken op onze rekening

Er is geen minimum bestelbedrag. Wel kun je profiteren van onze gratis bezorgservice in de regio Tilburg vanaf een bestelwaarde van €100,- ex btw.

Hoe weet ik of ik aan de eisen voldoe voor de gratis bezorgservice? Voer je postcode in bij checkout en automatisch past hij, mits je aan de voorwaarde voldoet, de transportkorting aan!

Als de klant het zelf kapot heeft gemaakt, dan zullen de kosten van de reparatie voor de klant zijn.

Indien het materiaal defect is bij levering, dan zijn de kosten voor ons. Laat dit ons zo snel mogelijk weten, zodat wij het kunnen oplossen.

Helaas kan het wel eens gebeuren dat de apparatuur niet werkt. Dit kan liggen aan het apparaat zelf of dat het niet op de juiste manier is aangesloten. Als deze situatie voorkomt, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Zeker! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date.

Als je kiest voor onze bezorgservice, dan kijken wij wat het beste vervoersmiddel is. Onze transportbussen, bakwagens en vrachtwagens staan altijd voor je klaar!

Natuurlijk kun je altijd jouw gehuurde materialen bij ons filiaal komen ophalen en terugbrengen.

Naast onze webshop waar je snel en overal licht en geluid kunt huren, verzorgen wij ook de volledige techniek van festivals, evenementen en exposities. Voor meer informatie ga naar www.ultrasound-productions.nl

Meer vragen? We staan altijd klaar om je te helpen!

Neem contact op

Meer dan 5.000 

artikelen direct leverbaar

Gratis transport?

Check onze voorwaarden en profiteer!

Advies op maat

Altijd de beste adviezen

Win Partyset 7 voor één dag t.w.v. €185,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans om Partyset 7 t.w.v. € 185,- voor één dag gratis te huren.

Name(Vereist)