Examenfeest regelen

De eindexamens zijn eindelijk voorbij en dat betekent dat de examenfeesten er aan komen. Ben jij geslaagd? Gefeliciteerd! Nu je examenfeest nog… wij helpen je graag! Op deze pagina geven wij verschillende ideeën en tips om er een onvergetelijk feest van te maken. Dus waar wacht je op een lees verder!

Examenfeest ideeën

Een thema maakt je feest leuker, denk aan een Retro Party, Black and White Party of misschien wel een Glow in the Dark Party. Zo zorg je voor een nog betere sfeer op je examenfeest. Laat iedereen in dezelfde kleding stijl komen van het thema en je feest wordt te gek!

Examenfeest locatie

Een examenfeest kan je op verschillende locatie vieren. Om de juiste locatie voor je feest te bepalen, ben je afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Wat is je budget, hoeveel gasten zijn er uitgenodigd en wat voor eisen heb ik aan de locatie. Is er genoeg ruimte voor mijn gasten om te zitten, dansen of chillen. Dit zijn allemaal factoren die komen kijken bij het kiezen van de juiste locatie. Daarom geven wij hieronder een aantal opties voor je waar jij uit kan kiezen.

 • Feestzaal
  Een evenementen locatie zoals een feestzaal is altijd een optie om een examenfeest te geven. Deze zalen zijn meestal uitgerust met alle voorzieningen zoals licht- en geluidsapparatuur, hangtafels, zitplekken en eten en drinken. Het enige nadeel is natuurlijk dat het flink kan oplopen in de prijs. Dus wil je graag ontzorgd worden en heb je er genoeg geld voor over, dan is het huren van een evenementen locatie altijd een goede optie. 
 • Je eigen huis
  Heb je genoeg ruimte in je eigen huis? Dan is het geven van een feest in je woonkamer of garage de ideale locatie voor een examenfeest. Wil je het feest buiten vieren? Wat dacht je dan van een tuinfeest? Van jouw achtertuin kun je namelijk ook een geweldige plek maken om een dik feest te geven. Je hebt daar de vrijheid om deze plek naar eigen smaak in te richten en je kunt makkelijk decoratie en verlichting toevoegen.

Licht- en geluidsapparatuur huren voor je examenfeest

Licht- en geluidsapparatuur zijn dure apparaten die niet iedereen zomaar in huis heeft staan. Om de sfeer te maken op jouw feest kun jij bij ons deze appraten huren. Om het jou makkelijk te maken hebben wij verschillende party sets in de verhuur. Deze party sets zijn zo samengesteld dat het plug and play is en iedereen het kan aansluiten. In deze sets vind je bijvoorbeeld de bekende JBL Partyboxen, maar ook professionele speakers om echt hard te kunnen knallen. Daarnaast zitten er bij deze sets ook verschillende lichteffecten die meteen de sfeer brengen aan een elk feest. 

 45,00

Party Set 01: Speaker + Licht Binnenkort een feest of evenement dan is dit wat u nodig heeft. Party Set 01: Speaker + Licht! Dit is de perfecte basis voor een goed feest of evenement, enorm snel en makkelijk op te zetten en aan te sluiten. binnen enkele minuten is uw ruimte klaar voor een [...]

 75,00

Party set 04 De Party Set 04 is dé ultieme keuze voor feestorganisatoren. Die streven naar een onvergetelijke ervaring vol muziek, licht en sfeer. Deze set bevat een krachtige JBL 710 Bluetooth-luidspreker, een veelzijdige Multi effect Fourbar van Showtec en een dynamische rookmachine, waardoor elk feest door deze elementen tot leven komt met erg veel [...]

 250,00

Party Set 09 Creëer een onvergetelijke sfeer met Party Set 09, De ideale combinatie van licht en geluid. Het perfecte pakket voor een spetterend evenement. Deze set bevat zeer professionele maar toegankelijke artikelen. Hier is een beschrijving van wat deze set te bieden heeft:   RCF Top Speaker (2x): De twee RCF Top Speakers tillen [...]

Feestverlichting

Het huren van een lichtset hoeft totaal niet moeilijk te zijn. Wij hebben het zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt om alles van te voren samen te stellen, van lampen tot statieven en bekabeling. Wil je weten wat de lichtset doet? Ga dan naar het product toe en lees de beschrijving. Zo krijg je alvast een idee wat je kunt verwachten van de set.

Speakers: 

Onze speakers zijn top voor een examenfeest en je sluit ze makkelijk aan. Ook hebben we speakersets voor je samengesteld zodat het huren nog makkelijker wordt. Zo ben je altijd zeker van goed geluid op je examenfeest!

 75,00

Speakerset 1: 2x RCF Art 312A (tot 75 personen) Ervaar de kracht van geluid met onze indrukwekkende Speakers Set voor groepen tot 75 personen! Deze speakers zijn ontworpen om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen en een onvergetelijke luisterervaring te bieden. Met een totale output van 800 watt, leveren deze speakers een helder [...]

 20,00

ADJ Starburst LED Spiegelbol Effect is een LED-boleffect dat op de muziek draait terwijl het meerkleurige beam effecten uitstraalt. De lichtbron bestaat uit vijf 15W LED’s. Zo biedt de Starburst een brede kleurenpallet dan voorheen mogelijk was. Zo is er meer ruimte om het publiek te verrukken met unieke kleuren en effecten. Deze spiegelbol beschikt [...]

Activiteit op je feest.

Een activiteit op je examenfeest is superleuk om te doen, zo blijft iedereen actief. Denk aan karaoke met al je vrienden of familie. Karaoke brengt sfeer op elk feest. Ook dit kunnen we voor je regelen, zodat je het zelf niet allemaal hoeft. Denk aan een JBL Partybox met Microfoons. 

Tips voor eten en drinken.

Op je examenfeest moet je natuurlijk wel voldoende eten en drinken hebben. Hieronder hebben we drie tips voor je, zodat je gasten altijd genoeg te eten en te drinken hebben.

 1. Maak een lijst van wat je nodig hebt: Schrijf op hoeveel gasten er komen, wat voor soort eten en drinken je wilt aanbieden en hoeveel je nodig hebt. Doe research bij je gasten wat ze lekker vinden en kijk hoeveel mensen ongeveer drinken. Zo kan je berekenen hoeveel het gaat kosten en hoeveel je moet hebben.
 2. Doe op tijd boodschappen: Ga op tijd naar de supermarkt zodat je niet in de stress raakt en zodat je zeker weet dat alles wat je nodig hebt ook in de winkel ligt. Doe ook research welke supermarkt het goedkoopst is voor het gene wat jij wil kopen. Zo kan je waarschijnlijk nog wat geld besparen
 3. Variatie: zorg voor een gevarieerd aanbod van drankjes en eten. Zo is iedereen tevreden en kan elke gast op je feest iets vinden om te eten of drinken. Je kunt ervoor kiezen om alleen wat schalen met chips op tafel te zetten, of om hapjes te laten rondgaan.

Dikste examenfeest ooit!

Wil jij echt helemaal uitpakken op je examenfeest? Wil jij een feest waar mensen het over 5 jaar nog over hebben? Dan hebben wij voor jou de dikste apparatuur in huis!

Onze Special FX apparatuur geeft jouw examenfeest die extra boost die je nodig hebt. Bekijk hieronder onze favoriete producten voor een té gek feest.

 1. Confetti shooters 
  We hebben hier een aantal varianten in. Wil je wat kleins en handmatig afschieten? Dan heb je aan onze  handheld cannons meer dan genoeg. Wil je het nog groter aanpakken? Dan hebben we voor jou de confetti gun  die je kan afschieten als een ‘echte’ gun. 
 2. Sparkular effect
  In tegenstelling tot traditioneel vuurwerk maken deze sparkular apparaten gebruik van granulaat om een fontein van vonken te creëren. Het huren van een Sparkular biedt dezelfde visuele impact als een echte vuurwerkfontein, maar zonder enig gevaar voor brand. Bovendien zijn ze volledig vergunningsvrij te gebruiken, zowel binnen als buiten. Voor de echte sfeer moet je zijn bij de sparkulars. deze effecten geven het ”wow effect” op elk feest. 
 3. Rook effect
  Een rookmachine en/of hazer worden primair ingezet om de zichtbaarheid van lichtstralen tijdens een lichtshow te versterken of om een feest helemaal op zijn kop te zetten.

Hieronder hebben wij alvast deze producten voor jou op een rijtje gezet. Let op! Bij deze producten komen extra kosten voor de verbruiksmaterialen. 

Confetti Effect

MAGICFX® CONFETTIGUN

 42,50

Met de Magic FX Confettigun kunt u één of maximaal drie electric cannons (50 of 80cm) met confetti of streamers afschieten. Door middel van de ingebouwde accu kunt u vrij rondlopen met de confettigun. De confettigun is ook voorzien van een kleine laserpointer zodat je gericht de confetti of streamers af kunt schieten. 

Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. 

Alvast veel plezier op je examenfeest!