Disclaimer

Welkom op de website van Ultrasound Rental. Hieronder vindt u de wettelijke disclaimer die van toepassing is op het gebruik van onze website en de diensten die we aanbieden. Gelieve deze disclaimer zorgvuldig door te lezen.

 1. Geen Garanties
  Hoewel we bij Ultrasound Rental ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website accuraat en up-to-date is, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie voor specifieke doeleinden. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

 2. Beperking van Aansprakelijkheid
  Ultrasound Rental aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade, verlies of letsel als gevolg van het gebruik van onze website, de diensten die we aanbieden of de inhoud van onze website. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele storingen, onderbrekingen of virussen die de toegang tot onze website kunnen verstoren.

 3. Externe Links
  Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Ultrasound Rental is niet verantwoordelijk voor de inhoud, de nauwkeurigheid of de beschikbaarheid van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die kan voortvloeien uit het gebruik van deze links.

 4. Intellectuele Eigendom
  Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en ander materiaal, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het kopiëren, verspreiden, wijzigen of anderszins gebruiken van deze inhoud zonder uitdrukkelijke toestemming van Ultrasound Rental is verboden.

 5. Wijzigingen
  Ultrasound Rental behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. We raden aan om regelmatig deze pagina te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

 6. Jurisdictie
  Deze disclaimer is onderhevig aan de wetten van Nederland. Eventuele geschillen die voortvloeien uit het gebruik van onze website of diensten zullen worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechtbank.

Mocht u vragen hebben over deze disclaimer of over het gebruik van onze website en diensten, neem dan contact met ons op via de contactgegevens vermeld op onze website.

Meer vragen? We staan altijd klaar om je te helpen!

Neem contact op

10.000+

apparaten direct leverbaar

Gratis transport

op de meeste plekken in Nederland

Advies op maat

Altijd de beste adviezen

Win Partyset 7 voor één dag t.w.v. €185,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans om Partyset 7 t.w.v. € 185,- voor één dag gratis te huren.

Name(Vereist)